Hírek

Uniós támogatással újult meg a Lengyeltóti Bölcsőd
2013. július 5, Péntek
Ünnepélyes keretek között adta ma át Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár az uniós támogatással megújult Lengyeltóti Bölcsődét. A beruházás költsége 94 millió forint volt, amelyhez a pályázó Pogányvölgyi Többcélú Társulás az Új Széchenyi Terv keretében 89 300 000 forint nyert. A projekt révén az intézmény korszerűbbé vált és több kisgyereket tud fogadni.
tovább »
Birtokba vették a gyerekek a bölcsődét
2013. június 27, Csütörtök
Elkészült a lengyeltóti bölcsőde, a gyerekek és nevelőik birtokba vették a napokban a megújult intézményt.
tovább »
Megújul a bölcsőde - sajtóközlemény
2012. október 18, Csütörtök
Sikeres pályázatot adott be a Pogányvölgyi Többcélú Kistérségi Társulás a fenntartásában lévő lengyeltóti bölcsőde felújítására. A beruházás költsége 94 millió forint, amelyhez az Új Széchenyi Terv keretében 89 300 000 forint nyertek. A projekt révén az intézmény korszerűbbé válik és több kisgyereket tud majd fogadni.
tovább »
Kiválasztották a beruházás kivitelezőjét
2012. október 2, Kedd
A somogyvári Sebestyén és Fia Építőipari Kivitelező és Fővállalkozó Korlátolt Felelősségű Társaság végzi a kivitelezői feladatokat az Önkormányzati bölcsőde bővítése, korszerűsítése, akadálymentesítése című projektben.
tovább »
Az óvodában kapnak helyet a bölcsődések
2012. szeptember 27, Csütörtök
Ezen a héten kötöznek át Tűzoltó utcai óvodába a lengyeltóti bölcsődések. A gyerekek az idei tanévet ott töltik majd nevelőikkel, míg a korszerűsítési munkálatok zajlanak.
tovább »

Strict Standards: Non-static method DBC::destroy() should not be called statically in /srv/var/www/infonom/jkalasz/www.lengyeltoti.hu/bolcsode/admin/init.php on line 84